maanantai 18. kesäkuuta 2012

Palkinto

Jee, sain ensimmäisen palkintoni. Kiitoksia Ninka.
Minulta tämän saa Pihla, Ignotus, Nella, Mary ja Näkymätön Lapsi. Ohjeet tässä:
 Kiitä palkinnon antajaa postauksessasi, lisää myös "Liebster Blog" kuva ja jaa palkintoa eteenpäin 5:lle alle 500:n lukijan blogille! Muista ilmoittaa palkinnon saamisesta heidän blogeissaan!
 
Tähän loppuun tunnen tarvetta pahoitella, että olen niin surkea kommentoimaan blogejanne. Jollen keksi jotain omasta mielestäni tarpeeksi hienoa sanottavaa, en yleensä sano mitään. Reppana, kun olen.

2 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos! :0

    Hienoa, että olet löytänyt tiesi blogimaailmaan. :) Toivottavasti koet saavasi täältä rohkeutta ja tukea. Ujous on hyväksyttävä (mielestäni viehättävä) luonteenpiirre muiden muassa. Ujosta ei ehkä tule koskaan suulasta esiintyjää, eikä tarvitsekaan. Mutta joskus ujous voi mennä sosiaalisen fobian puolelle. Sosiaalinen fobia on vaikea sairaus, tiedän sen sitä itse sairastavana. Tuon sairauden kanssa voi kuitenkin oppia elämään jolloin se ei enää määrittele koko muuta elämää.

    Liisa Keltikangas-Järvinen on kirjoittanut sosiaalisuudesta hyvän kirjan "Sosiaalisuus ja sosiaaliset taidot". Kannattaa lukea jos suinkin jaksat ja kiinnostaa. :)

    VastaaPoista