maanantai 12. syyskuuta 2011

Yöllistä itsekidutusta


On sellaisia asioita, joita ei halua nähdä. Tai pikemminkin asioita, joiden näkemisestä ei seuraa mitään hyvää, mutta silti on liian utelias ollakseen "vilkaisematta" ja lopulta alkaa aina kaduttaa. Vähän niin kuin se video, jossa muijat syövät toistensa paskaa kiposta. Minulle paskaa syövien muijien näkemistä vastaa lähinnä googlehaku "miten sinua on kiusattu ja miten menee nyt". Onpa taas ahdistuspaukama rinnassa. Olen yrittänyt hokea itselleni, etten ole tuomittu olemaan koko elämäni ahdistunut ja yksinäinen. Että persoonallisuus kehittyy vielä pitkään ja vaikka alku olisikin ollut pelkkää paskamyrskyä, paistaa se päivä vielä risukasaankin, kun vain saan lisää ikää ja sitä kuuluisaa itseluottamusta. Nytpä menin lukemaan keskustelua aiheesta, jossa suurinta osaa vastanneista ovat seuranneet itsetunto-ongelmat ja ujous läpi elämän. Monia on myös kiusattu sen takia, että ovat hiljaisia. Jotakuta oli kiusaaminen seurannut vielä aikuisiälläkin työpaikasta toiseen edelleen siksi, että on hiljainen. Aika masentavaa, miten köyhää vielä aikuisten ihmistenkin suhtautuminen voi olla ujouteen, mutta totta on, että yllättävän monet paskiaiset elävät kuplassa, jossa pystyvät pokkana pitämään itseään hyvinä ja fiksuina ihmisinä levittäen samalla suvaitsemattomuutta ja mielipahaa ympärilleen. On kuin porukka päästelisi tyytyväisenä valtavia pierujaan ihmisten keskuuteen poistuen sitten itse huoneesta teeskentelemään, että ovat vitun häveliäitä ja täydellisiä.

Minusta on ikävää, että nössö nälvijät käyttävät hyväkseen sitä, että joku on niin vitun ujo "nössö", ettei kuitenkaan uskalla/osaa sanoa mitään takaisin tai ei halua joutua kiven sisään otettuaan nälvijästä niskalenkin ja paiskattuaan tämän ulos ikkunasta, vaikka mieli tekisikin. Minusta on ikävää, että luettuani noita stooreja olen aivan varma, että minusta tulee se, jota aina sorsitaan ja joka saa pitää roolinsa hiljaisena kärsijänä koko loppu elämänsä. En taaskaan ollut näkevinäänkään stooreja, joissa oli onnellinen loppu, vaikka olisin voinut imeä aivan yhtä hyvin ne itseeni.  
En kai vain sitten millään näe itselläni onnellista loppua.
Kaduttaa taas, kun piti mennä lukemaan, vaikka linkkiä avatessakin tuli automaattisesti mieleen "varmana ahdistun tästä". Kaipa tässä vaiheessa olisi pitänyt jo oppia karsimaan noita turhia ahdistuksenlähteitä ja keskittyä hokemaan itselleen positiivisesta tulevaisuudesta, vaikka se sitten olisikin bullshittiä. Olen myös ihan vain huvin vuoksi googlettanut "mistä tietää pettääkö kumppani" ja nyt minulla on ollut viimeiset kaksi viikkoa aivan tajuttomat vainoharhat. Eipä tietenkään siinäkään mitään järkeä ole. Vittu tää ämmä mun pään sisällä on sekaisin kuin seinäkello.

6 kommenttia:

  1. Eikä. Ku lukee sun postauksia ni saa sellasen kuvan et sua vituttaa tyyliin 24/7. En tiiä pitääks tää paikkansa, mut mua ainaki vituttaa liian usein ja liian helposti ja jotenki siks pystyn samaistuu näihin teksteihin niin helposti. En siis vain siksi, kärsin iteki sosiaalisten tilanteiden pelosta ja se miks kommentoin just tätä postausta liittyy siihen mitä tää postaus käsittelee. Menee googlailee juttuja, vaikka tietää et ku sulkee tietokoneen ni ongelmat joiden kans kamppailee on lisääntyny, suurentunu, niille on saanu nimet ja jo valmiiks toivottomalt tuntuva tulevaisuus on saanu toivottomuudelleen lisävarmistuksen. En nyt kerkee lukee kaikkia postauksia, mut varmasti tulen lukemaan. On jotenki kiva lukee tekstii josta voi jatkuvasti tunnistaa ittensä ja joka on viel kirjotettu sarkastisen vittuuntuneesti, sain muutamaa otteesee hyvät naurut, kiitos siitä :D

    VastaaPoista
  2. Toi mun kommentti jäi ihan kesken. Siis tohon googlailuun liittyen piti sanoo et löysin tän blogin ku yritin lohdutuksekseni löytää kanssaihmisiä joita myös riivaa sosiaalisten tilanteiden pelko. Ei kyl kaduta täl kertaa, voin samaistuu sun juttuihin niin hyvin ja sun kirjotustyyli on vaan ihan_paras. Mut yleensä ku lähtee vääntämää veistä haavas löytää ittensä lukemast mielelle terveitä kommentteja kuin esim "oon nelkyt ja jännitän ihan yhtä paljon ku nuorena ja ajattelen itsemurhaa joka päivä." Sillon kannattais mieluummin vaik syödä toisen muijan paskaa kiposta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no oon tosi otettu, kun blogini jollekin tuo iloa :D. Kiitoksia siitä. Täytyy kyllä varoittaa, että täältäkin löytyy enemmän surullisen pessimististä tekstiä kuin humoristisen pessimististä tekstiä, kun tänne lähinnä joko noissa vitutusfiiliksissä tai sitten totaalisessa paskasuossa kirjoittelen :(. Meinasin sanoa niinkin, että mun vitutustekstit johtuvat siitä, että kirjoitan vain vittuuntuneena, mutta sitten kelasin, että mitä sitä valehtelemaan; mua tosiaan vituttaa kaikki ja aina :D. Samoiten itelle tulee kauhea olo noista, jotka vielä vuosikybienkin jälkeen rämpivät sosiaalisissa peloissaan, kun tässä kuitenkin itse yrittää kituuttaa siinä ajatuksessa, että ehkä ikä vielä joskus toisi sitä kuuluisaa varmuutta. Not.

      Poista
  3. sama anonyymi ku äske24. helmikuuta 2012 klo 18.45

    Hei voisinks mä lähettää sulle sähköpostii? Kirjottelisin mielummin suoraan sinne. Ja jos ei oo aikaa/kiinnostusta lukee/vastailla ni sano iha suoraa etten ala turhan takii jotai lätisee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, kun kesti vastata! Mutta lähetä ihmeessä. On multa löytynyt kiinnostusta paljon turhempiakin asioita kohtaan. En vaan halua anonyymiteettiäni riskeerata postaamalla sähköpostiossaani tähän blogiin (joo, ihan ku jotakuta edes kiinnostais), joten jos millään voit heittää mua omallas niin lisään sen sitten omaani?

      Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista