sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Haastettu

"Haastetun pitää kirjoittaa kysymykset ja niiden omat vastaukset blogiinsa. Sen jälkeen haastettu haastaa 4-5 bloggaajaa, kukaan niistä ei saa olla alkuperäinen haastaja. Haastetun tulee keksiä uudet 11 kysymystä, ja ilmoittaa heille että heidät on haastettu!''

Kiitos tästä haasteesta, shadow!

1. Mistä haaveilet?
Tällä hetkellä eniten haluamastani opiskelupaikasta, josta täälläkin on tullut jauhettua vaikka kuinka.  Myös oma (ilmainen) kokki kelpaisi laittamaan joka päivä herkullista kotiruokaa.

2. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
Haluaisin olla sinivalas, koska silloin voisi vain syödä ja uiskennella rauhallisena ilman luontaisia vihollisia. Myös kotkana olo olisi mukavaa, koska silloin voisin lentää ja matkustaa minne ikinä haluankaan. Tosin jos tässä haettiin sitä, että mitä eläintä muistutan, niin silloin kyseessä olisi kyllä jokin todella outo, uhanalainen ja arka eläin, joka elää yksin ja jota muut karttavat. Haisunäätä?

3. Missä päin maailmaa haluaisit asua?
Ehdottomasti jossain kuuluisimmista suurkaupungeista. Luultavasti Lontoossa tai New Yorkissa. Jälkimmäisessä en kuitenkaan ole koskaan käynyt, mutta Lontoossa useamman kerran ja voisin käydä vielä vaikka kuinka monta kertaa uudestaankin.

4. Mikä on elämässäsi tärkeintä?
Haluaisin kovin vastata tähän, että ura ja onnellisuus, mutta pakko se on myöntää, että onnellisin jakso tähän mennessä oli silloin, kun minulla oli ystävä. Vastaankin siis kliseisesti, että läheiset ihmiset. Tosin tällä hetkellä tärkeintä on Höpön lisäksi kissat ja ne voiman rippeet, jotka repivät minut aamulla ylös sängystä.

5. Mikä saa sinut hymyilemään? 
Tahaton huumori, South Park, lapselliset vitsit ja kissojen törppöilyt.

6. Kerro kolme hyvää asiaa itsestäsi.
Hmm. Itsekehusta tulee aina huono omatunto ja omahyväinen fiilis, mutta antaa mennä. Minulla on hyvä huumorintaju ja olen hauska. Hiukseni ovat todella paksut ja vahvat, ja ne ovatkin mielestäni parasta ulkonäössäni. Olen kiinnostunut monenlaisista asioista ja en ole mikään tynnyrissä kasvanut. Tämän lasken hyväksi asiaksi siksi, että olen tavannut monia, joita ei oikeasti kiinnosta mikään.

7. Mitä harrastat?
Kirpputoreja ja muun muassa vanhojen lehtien, My little ponyjen ja kissa-aiheisten koriste-esineiden keräilyä.

8. Mikä olisi unelmatyösi?
Tämä on häpeällistä tunnustaa, mutta yläasteella päätin, että minusta tulee psykiatri, jotta voisin auttaa niitä, jotka saivat huonoa hoitoa kuten minä. Suunnitelma kariutui siihen, että olen surkea kaikissa matemaattisissa aineissa. Olin myös vielä hyvin naiivi tuolloin, enkä tullut ajatelleeksi, etten luultavasti osaisi auttaa ketään, kun hullu itsekin olen. Tosin jos nyt ihme tapahtuisi ja tuo opiskelupaikka jostain putoaisi syliini, ottaisin sen toki hetimiten vastaan.

9. Millaista luulet elämäsi olevan kolmen vuoden kuluttua? 
Ahdistaa ajatellakin. Toivon, että olen hyvää vauhtia etenemässä yliopisto-opinnoissani ja olen löytänyt jopa useamman uuden ystävän.

10. Mitä pelkäät?
Riskejä, virheitä, epäonnistumista, ihmisiä, lukkeja, lentämistä, ampiaisia, tylsyyttä jne.

11. Miten aiot viettää joulua tänä vuonna?
Kotona avopuolison ja kissojen kanssa. Ei luultavasti syödä kuin kaupan valmislaatikoita ja availlaan jotain nihkeitä suklaalevyjä paketeista. Katselen tässä jos rahat riittäisi tekokuuseen.

OMAT KYSYMYKSENI:
1. Mistä vuosikymmenestä pidät eniten ja miksi?
2. Mikä on unelma jäätelöannoksesi?
3. Mikä oli lempi tv-ohjelmasi, kun olit lapsi?
4. Ketä piirroshahmoa muistutat?
5. Keräiletkö mitään?
6. Missä asennossa nukut?
7. Minne haluaisit vielä joskus matkustaa?
8. Miksi naisia ärsyttää ylösjätetty wc-pöntön rengas?
9. Millainen olisi viimeinen ateriasi?
10. Mikä on salainen paheesi?
11. Onko sinulla jotain pakko-oireita (esim. kädet on aina pestävä sisään tullessa)?

Haasteen saa
Ninka
Pinja
Näkymätön lapsi
Pihla

3 kommenttia:

  1. Kiitos :) Voisin melkein tässä yön ratoksi tehdä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyviä ja kinkkisiä kysymyksiä esitit. :) Haluan vastata niihin, kun löydän sopivan ajankohdan. Valonpilkahduksia<3

    VastaaPoista
  3. Kiits, vastailen kun saan aikaiseksi! :)

    VastaaPoista