tiistai 29. toukokuuta 2012

Tämmönen

tällä kertaa Saretskalta.

1. Kenet haluaisit tavata?
Rehellisesti sanottuna en ketään. Ajatuksen tasolla entisen parhaan kaverini. Haluaisin sanoa pari valittua sanaa, mikäli se olisi minulta mahdollista.

2. Asia, joka on sinusta ärsyttävä tai rasittava?
Olen monesti ajatellut tehdä omaksi suureksi ilokseni tästä aiheesta kokonaisen postauksen. Mutta jos nyt pitää vain yksi asia sanoa niin ainakin se ohjelma livillä, jossa joku akka "stailaa" vintagevaatteita eli toisin sanoen raiskaa ja lyhentää ne sellaisiksi tusinaräteiksi. Yh.

3. Oletko sisimmältäsi maalais- vai kaupunkilaisihminen? Perustelu.
Kaupunkilaistyttöhän olen aina ollut. Kaupungin suosiminen ei edes liity siihen, että kammoaisin pitkiä välimatkoja, ötököitä ja lehmänpaskaa korkkareiden pohjassa, vaan siihen, että maaseudussa on mielestäni jotain todella melankolista ja yksinäistä. Samalla pidän sitä hyvin tunnelmallisena ja kauniina, mutta erityisesti talvisin, kun maisema on kolkko ja pimeä, eikä ikkunasta näy muuta kuin kaukaisia valoja alkaa vessan lääkekaappi näyttää ystävälliseltä. Kaupungin eläväisyys ja vilkkaus eivät saa vajoamaan epätodellisuuteen yhtä helposti. Mitä suurempi kaupunki sen parempi.

4. Meri vai järvi? Perustelu.
Meri. Siinä nyt vain on sitä jotain voimaa, vaikkakin pelottavaa sellaista. Varsinkin laivamatkustaminen kammottaa.

5. Lempisukulaisesi?
En juurikaan pidä sukulaisistani. Tunne on myös molemminpuoleinen.

6. Mikä on sinusta mukavin kotityö eli taloustyö?
Tiskaaminen, mikä tulee varmaan monelle yllätyksenä. Paitsi, että kyseisen aktiviteetin jälkeen ihon on tapana kuoriutua irti lähipäivinä.

7. Mikä voimaannuttaa sinua?
Kihlattuni, todellisuuden pakeneminen, unelmat, kirjoittaminen.

8. Mitä haluaisit tehdä tai missä käydä tänä kesänä?
En viitsi laittaa tälle kesälle mitään tavoitteita. Haluaisin vain nukkua, rentoutua edes välillä ja ehkä päästä jopa litkimään sidukkaa terassille tai syömään jäätelöä. Valitettavasti tämä kesä ei juuri eroa arjesta ilman opiskelupaikkaa.

9. Paras lukemasi kirja?
En osaa sanoa vain yhtä, enkä ole ehtinyt lukemaan mitään pitkään aikaan. Sanotaan kuitenkin vaikka Jonas Gardellin kirjat, jotka aikoinaan toivat minulle paljon lohtua.

10. Mikä luonteenpiirteesi on sinulle tunnusomaisin?
Vaikea sanoa vain yhtä. En kyllä halua sanoa masentuneisuutta tai ujouttakaan sikäli, kun en laske niitä luonteenpiirteikseni. Sanotaan sitten kunnianhimo. Valitettavasti se tuppaa kehittymään liiaksi vaativuudeksi ja sen jälkeen itseinhoksi.

11. Mikä on kukan tehtävä? ;)
Houkutella pörriäisiä lisääntymistarkoituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti