maanantai 20. kesäkuuta 2011

"Lady Gaga räväytti jälleen!"

Koska minulla on nyt paska olo, päätinkin täten kirjoittaa ensimmäisen valitusmerkintäni. Kirjoitan siis Lady Gagasta, ah tuosta 2000-luvun uudesta Madonnasta, jonka musiikista minäkin (häpeäkseni) myönnän pitäväni. Nyt voin kuvitella jo tuon lauseen jälkeen, miten kirkuvien Gaga ernujen naama alkaa punoittaa heidän googlettaessaan lausetta "I hate Lady Gaga" tylsänä perjantai-iltana.

Mutta siis, minä inhoan kyseistä naikkosta. En voi sietääkään. Syy on oikeastaan ihan ymmärrettävä. Minua ei kiinnosta tietää, että se ämmä on taas 77436. kerran juossut ulkona tissit/perse/reva paljaana. Minua ei kiinnosta tietää, että se ämmä on taas 34632. kerran vetänyt päälleen jonkin hevonpaskasta/käytetyistä kortsuista/leopardin kyrpänahasta valmistetun koltun. Minua kuitenkin kiinnostaa, että miksi ihmeessä siitä pitää joka helvetin päivä repiä uutinen. Ihan turhaa juttua.
Samasta syystä inhoan Johanna "Tuksu" Tukiaista. Tosin Gaga on oikeasti lahjakas, Tuksu ei ole lahjakas edes tissit paljaana äijälaumalle keikistelemisessä. Sori, Tuksu. Tiedän, että sinäkin olet ahkera googlettaja.

Gagahan on tosi uniikki. Musiikki on samanlaista konejumputusta, mitä se on ollut jo monen vuoden ajan ja videoita myydään seksillä ja paljaalla pinnalla kuten on tehty jo monen kymmenen vuoden ajan. Eukkohan ihan varmasti vetää tollasta showtakin räteillään täysin tietämättömänä siitä, että saa mediahuomiota ja pääsee taas etusivulle. Joopa joo. Minuun ainakaan Gaga ei tee vaikutusta minään uutena ja erilaisena.
Vaatteetkaan eivät ole enää aikoihin olleet kauniita ja tyylikkäitä. Mikäli niitä nyt edes vaatteiksi voi enää kutsua. Nykyään Gaga pikemminkin esittelee vain tissejä ja kamelinvarvasta, eikä vaatteista tietoakaan. Todella hyvä roolimalli miljoonille tytöille ympäri maailmaa, jotka Gagaa fanittavat. Hyvä Gaga, onkin niin erilaista esiintyä seksiobjektina perse vilkkuen ja tissit paljaana. Sellaista kuvaa meistä naisista ei vielä olekaan mediassa esitetty.

Lopuksi muutama kuva Gagan muuttuneesta tyylistä.
Ennen

Nyt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti