maanantai 27. kesäkuuta 2011

Vituttaa

Huoh. Typerä mies. Mitä se oikein ajattelee, kun katsoo misuja feissarissa ja sitten linkkaa minulle kehuakseen ulkonäköä. "Hän näyttää ihan Katy Perryltä!" Vai niin, tiedän, että kuolaat sitä tikkaritissinaista ja olen siitäkin jo saanut kuulla niin, että tursuu jo perseestäkin ulos. Minähän en yhtään siltä ämmältä näytä, enkä vain haluaisikaan. Nyt sitten etsit jonkun tuttusi, jota salaa kuolata, koska tämä näyttää tikkaritissiltä. Vai aiotko pian ottaa yhteyttä yksityisviestillä? Niinhän teki parhaan ystäväni kusipäämieskin. Ensin kehuttiin muita naisia, sitten niiden kanssa oltiinkin jo sovittu treffit. Selän takana tietenkin. Ainoa ero minun ja ystäväni välillä on se, että minä näytän rappukäytävää. Menen tuhansiksi sirpaleiksi siitäkin petoksesta, mutta en päästä koiraa veräjästä.

Sinulla on rakkaani niin huono itsetunto. Se olisit sinä, joka menisi sirpaleiksi, jos vertaisin sinua toisiin miehiin. Silti en nytkään, kun sinä saat minut epäilemään itseäni, sano sinulle yhtäkään vitun sanaa vatsamakkaroistasi, vaivoistasi tai ihostasi, joita niin paljon häpeät. En vaikka ne ilkeät sanat ansaitsisitkin.
Silti luulet, että voit kaikessa rauhassa kehua toisia naisia ja se ei saisi tuntua minusta miltään. Jos loukkaannun, olen tyhmä ylimustasukkainen ämmä. Jep. Eihän siinä pitäisi olla mitään valittamista, jos jonkun naisen perse on sinusta hieno, ja kehtaat sen vielä minulle sanoa. Sano se vain niin monta kertaa kuin haluat, eikä se saisi alkaa tuntua minusta pahalta. Näinhän se sinusta menee.

Voi jumalauta, päivä pilalla taas tämän asian takia! Miksi helvetissä miehen pitää olla tuollainen pahvi?

3 kommenttia:

  1. Kirjoitat asioista todella kauniisti! Tätä on mahtava lukea.. :) Ja käsialaasi on hienoa tulkita, kaunista ja mielenkiintoista luettavaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon ja mukavaa, että tykkäät! Itsestä tosin tuntuu, että kirjoitan välillä aika rumasti :D

    VastaaPoista
  3. Pidän myös siitä kun kirjoitat rumasti! ;)

    VastaaPoista